Stavte se za námi na našich prodejnách v Liberci a Praze.

Sukně se srdíčky od Kubíka ♡

Před nějakou dobou nás oslovila Míša Němcová - která je (jejími slovy) - vnučka, dcera, teta, přítelkyně, kamarádka, partnerka a především maminka. Statečná maminka malého Kubíka, který měl na tomto světě zatím hodně náročný start. Ale ani jeden se nevzdává a bojují na cestě životem, která je leckdy trnitá. Kubík potřebuje mnoho péče a terapií, na které jeho maminka využije každou jednu korunu a my moc rádi pomůžeme přispět. Tedy i s vaší pomocí... :) 

Máme tu speciální sukně se srdíčky, které nakreslil Kubík s maminkou a my jsme je převedli do výšivky a poté i na sukně... :) 
Cena sukně je 1000Kč. 
Sukně najdete ZDE.

srdíčka_1

Celá částka ze všech prodaných kusů poputuje na transparentní účet Kubíka. 
Číslo transparentního účtu: 2001586284/2010

děkuji za podporu

Míša nám řekla, jak to celé probíhalo:
"Jak vznikla srdíčka? Celý příběh začal v Covidu, který jsme trávili celý lockdown v Liberci na terapii a bydleli jsme v Křížanech odkud pochází Petr, tatínek Kubíka. Já jsem chodila sama nebo s Kubíkem na procházky do lesa a tam vznikla v chladném počasí touha po vlastních zateplených legínách inspirovaných přírodou a sluníčkem.

Chtěla jsem, aby legíny pomáhaly Kubíkovi a tak vznikla další myšlenka - poděkování, které se skrývá uvnitř legín. Kubík neumí psát a kreslit, je to naše společná práce. S vedením ruky jsem spolu napsali "Děkuji za podporu KUBA ❤️".  Legíny jsou k prodeji pod značkou myku.cz.

Lucii jsem oslovila před rokem s dotazem, prodávat naše legíny u vás a nakonec z toho vznikl krásný projekt na podporu Kubíka. Měla jsem čas na vymyšlení motivu s příběhem a barevná SRDÍČKA pro mě byla jasnou volbou a společnou tvorbou s Kubíkem. 
Peníze darované vámi a vašimi zákaznicemi využijeme na terapie v Liberci na klinice Sarema nebo v Praze, kde žijeme a týdně chodíme privátně na hipoterapii, Individuální plavání, Individuální fyzioterapii/cvičení a Akupunkturu."

 Podívat se můžete na Míši stránky TADY s příběhem Kubíka. 

Děkujeme za podporu zakoupením sukně... :)